Image
Sammic Tr | 5/16/2024 | Sous-Vide

Kavrulmuş Tatlı Şeftali

Tatlı & Meyve ve Diğerleri

Malzemeler:

  • 450 g sarı şeftali
  • 200 g şeker
  • 200 g su
  • 4 g tarçın çubuğu
  • 3 g yıldız anason
  • 4 g taze limon melisa
  • 85 g Worcestershire sosu
  • 125 g vanilyalı dondurma

Hazırlık:

  1. Şeker, su, tarçın ve yıldız anason ile şurubu hazırlayıp soğutun.
  2. Şeftalileri yıkayıp ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın. Şurup ve limon melisa ile vakum torbasına yerleştirin.
  3. 70°C'de sous-vide cihazında iki saat pişirin.
  4. Servis yaparken buharda pişirin ve vanilyalı dondurma ile birlikte servis edin.

Detaylar için buraya tıklayın.