

Malzemeler:
İç Harcı İçin:
- 2 tavuk göğsü
- 50 g kişniş
- 2 avokado
- 10 g mayonez
- 1 limonun suyu
Hamur İçin:
- 300 ml ılık su
- 220 g önceden pişirilmiş mısır unu
- 4 g tuz
Hazırlık:
- Tavuk göğüslerini tuz, yağ ve karabiberle vakumlayın ve 65°C'de 1 saat pişirin. Soğuduktan sonra didikleyin.
- Kişniş, avokado, mayonez ve limon suyunu karıştırarak homojen bir sos elde edin. Didiklenmiş tavuğu ekleyin.
- Hamur için su, mısır unu ve tuzu karıştırın, 30 dakika dinlendirin.
- Arepaları şekillendirip her iki tarafı altın rengini alana kadar pişirin.
- Arepaları açın ve iç harçla doldurun.
Detaylar için buraya tıklayın.