Image
Sammic Tr | 5/16/2024 | Sous-Vide

Beef Bourguignon

Beef Bourguignon

Malzemeler:

  • 500 g dana incik
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • 200 g dana suyu
  • 1 diş sarımsak
  • 30 g kereviz
  • 50 g kırmızı şarap
  • 100 g pastırma
  • 20 g domates salçası


Hazırlık:

  1. Dana etini parçalar halinde kesin, tuz ve biber ekleyin. Etleri tavada mühürleyin.
  2. Pastırmayı tavada yağını salana kadar pişirin, sebzeleri ekleyin ve soteleyin.
  3. Kırmızı şarap ile deglaze yapın, domates salçasını ekleyip karıştırın.
  4. Et ve sebze karışımını vakum torbasına koyun, dana suyunu ekleyin.
  5. 24 saat boyunca sous-vide cihazında pişirin.

Detaylar için buraya tıklayın.