Sammic
Ürün Videoları
Dinamik Hazırlık
El Mikserleri
El Blenderları
Combo El Mikser ve Blenderları
Deve Boynu Turbo Mikserler
Planet Mikserler
Patates Soyma Makineleri
Sebze Kesme Makineleri
Aksesuarlar
Hazırlık ve Sous-Vide
Vakum Paketleme Makineleri
Sous Vide
SU Serisi Aksesuarları
Sous Vide Aksesuarları
Bar Ekipmanları
Endüstriyel Portakal Sıkacakları
Endüstriyel Katı Meyve Sıkacakları
Buz Kırıcılar
Endüstriyel Blenderlar
Süt Isıtıcılar
İçecek Mikserleri
Aksesuarlar
Giriş yap
Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmuyor.
Sammic Tr |
5/16/2024 |
Sous-Vide
Beef Bourguignon
Beef Bourguignon
Malzemeler:
500 g dana incik
1 soğan
1 havuç
200 g dana suyu
1 diş sarımsak
30 g kereviz
50 g kırmızı şarap
100 g pastırma
20 g domates salçası
Hazırlık:
Dana etini parçalar halinde kesin, tuz ve biber ekleyin. Etleri tavada mühürleyin.
Pastırmayı tavada yağını salana kadar pişirin, sebzeleri ekleyin ve soteleyin.
Kırmızı şarap ile deglaze yapın, domates salçasını ekleyip karıştırın.
Et ve sebze karışımını vakum torbasına koyun, dana suyunu ekleyin.
24 saat boyunca sous-vide cihazında pişirin.
Detaylar için
buraya tıklayın
.